Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! - Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας που διανύουμε ήδη από τις 14 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως και την 21η Μαρτίου, ο Αρκαδία 93.8 και το κατάστημα MOTO MANTAS σας προσφέρουν ένα κράνος MT MUGELLO MATT TITANIUM!

 

 

Ο Αρκαδία 93.8 είναι μαζί σας στις διακοπές, στη διασκέδαση, στον αθλητισμό και τώρα και στις …ασφαλείς μετακινήσεις σας στους δρόμους. 

 

Για να μπείτε στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στη δημοσίευση στο facebook του σταθμού (Radio Arcadia 93.8) και αυτό ήταν! Μπήκατε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 24 Μαρτίου στην εκπομπή "Πάνω στην Ώρα" στις 16:00 με την Δέσποινα Παπαδάτου.

 

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ: 

 

ΚΡΑΝΟΣ MT MUGELLO MATT TITANIUM 

 

• Κέλυφος κατασκευασμένο από: Polycarbonate (με βερνίκι προστασίας από ακτίνες UV)

• Εσωτερική επένδυση: υποαλλεργική, αντιβακτηριδιακή, προσθαφαιρούμενη και πλενόμενη

• Σύστημα αερισμού: 3 είσοδοι του αέρα (2 στη κορυφή του κράνους, 1 στο προστατευτικό του σαγονιού) και 1 έξοδος (στο πίσω μέρος του κράνους)

• Νέα ζελατίνα 100% Max Vision αντιχαρακτική (προδιαγραφές τοποθέτησης αντιθαμβωτικής μεμβράνης Pinlock)

• Σύστημα κουμπώματος: Micrometric

• Πληροί τις προδιαγραφές ECE 22.05P

• Βάρος: 1450 +/-50gr

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MOTO MANTAS - ΜΑΝΤΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 105, ΤΡΙΠΟΛΗ

2710 22 71 67 - 6932 23 23 55

 

Ο τυχερός νικητής: Μιχάλης Σαλτάρης

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.