Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: 2 διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία "RU Greek?" - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ο Αρκαδία 93.8 δίνει 2 διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία "RU Greek?", που έρχεται στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

-Έλενα Παπούλια

-Φίλιππος Καρατζάς


Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη "RU" και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "RU", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στην εκπομπή "3City στις 3" με την Αγγελική Σπυροπούλου (Δευτέρα με Πέμπτη/ 15:00 -16:00)

Μια  ΚΩΜΩΔΙΑ  του Γ.Μακρή σε σκηνοθεσία Γ.Μακρής….

Ερχόμαστε  ΤΡΙΠΟΛΗ στο: ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Λίγα Λόγια για το Έργο:

Πρόκειται για ένα ταξίδι γέλιου μέσα από το χρόνο – από αρχαιοτάτων χρόνων έως και το σήμερα . Διάφορα Νούμερα θεατρικά με πολύ γέλιο μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια χαρούμενα – ηρεμίας και ψυχικής   ανάτασης.  

Μια κωμωδία που παρουσιάζει τα καθημερινά  προβλήματά μας μέσα στο χρόνο – την σχέση εργοδότη – εργαζόμενου ,τη φιλία ,τους έρωτες ,τις διάφορες σχέσεις  ,τη σημερινή πολιτικοοικονομική κατάσταση. Το πλούσιο σκηνικό ο απίθανος συνδυασμός  χρωμάτων με υπέροχους φωτισμούς  και η μουσική επένδυση της παράστασης θα δώσουν 2 ώρες αβίαστου γέλιου και όμορφο θέαμα.

Μια ΚΩΜΩΔΙΑ  για όλους.

Ώρα Παράστασης : 21: 00  ΒΡΑΔΙΝΗ

Είσοδος: 15 ευρώ , με Προπώληση η τιμή είναι 12 ευρώ… Άνεργοι – Φοιτητές –ΑΜΕΑ – Γ’ Ηλικία είσοδος : 10 Ε

Προπώληση Εισιτηρίων Θα Γίνετε Στο MUSIC CENTER ,  Βασιλέως Γεωργίου Α3 ,τηλ: 2710 224545

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΑΣ

Δύο ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στο θεατρικό σανίδι. Και εντυπωσιάζουν με τις απίθανες μεταμφιέσεις τόσο στους ρόλους αλλά και μέσα από  διαφορετικές τοπικές διαλέκτους.

Έργο –Σκηνοθεσία :Μακρής Γιώργος

Σκηνικά – Κοστούμια : Gm Productions

Φωτογραφία: Τάκης Νικολόπουλος & Jhon Berk 

Ήχος – Φώτα : Stage 51 – Βασίλης Πρινιωτάκης

Μουσική Επιμέλεια : Μακρής Γιώργος

Studio Ηχογραφίσεων Επεξεργασίας: Earth Sound Studio (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Τραγούδι Παράστασης Μουσική -Ενορχήστρωση: Άκης Μελής

Ερμηνεία και στίχοι Τραγούδι Παράστασης:  Restelio 

Τραγούδι  διασκευής Ενορχήστρωση:  Βαγγέλης Πανάτος

Στίχοι Τραγούδι διασκευής  Ενορχήστρωση:  Έλενα Μανιάτη

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.