Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Η τυχερή του "Αρκαδία 93.8"

Ο "Αρκαδία 93.8" γιορτάζοντας τα 2 χρόνια λειτουργίας του έχει φροντίσει ήδη για την ασφάλεια σας, την ψυχαγωγία σας και την διασκέδασή σας, αλλά δεν σταματάμε εδώ! Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε και για την χαλάρωση και την αναζωογόνηση σας!  

 

O Αρκαδία 93.8 και το BODYART fitness & spa πρoσφέρουν σε έναν τυχερό ακροατή του "Αρκαδία 93.8" μία επίσκεψη στο υδρομασάζ και στην σάουνα του γυμναστηρίου, για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο!

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

 

Για να μπείτε στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στη δημοσίευση στο facebook του σταθμού (Radio Arcadia 93.8) και αυτό ήταν! Μπήκατε αυτόματα στην κλήρωση, που θα γίνει την Πέμπτη 31 Μαρτίου στην εκπομπή "Όλα τώρα" στις 19:00 με την Τόνια Μεγρέμη (19:00-20:00). 

 

* To BODYART βρίσκεται στην οδό ΟΜΗΡΩΝ 26 στην Τρίπολη (τηλέφωνο επικοινωνίας 2710234346)

 

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

Κωσταντίνα Μυτζήθρα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.