Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Όμορφο σώμα... πριν το καλοκαίρι! - Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

Νιώθετε, να... ζορίζουν τα πράγματα; Ο "Αρκαδία 93.8" και το γυμναστήριο TOP GYM σας προσφέρουν ένα μηνιαίο πρόγραμμα εντελώς δωρεάν, γιατί... σας θέλουμε σε φόρμα!

 

Τα έχουμε κάνει όλα για εσάς και ήρθε η ώρα για την ευεξία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση! Ο "Αρκαδία 93.8" σε συνεργασία με το γυμναστήριο TOP GYM σας προσφέρουν ένα μήνα εντελώς δωρεάν στα όργανα αλλά και στα τμήματα του γυμναστηρίου, προκειμένου να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση, να εκτονωθείτε, να ξεφορτωθείτε το άγχος και την πίεση, αλλά και να αποβάλλετε, όσα περιττά κιλά θέλετε εν όψει καλοκαιριού.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

 

Για να μπείτε στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στη δημοσίευση στο facebook του σταθμού (Radio Arcadia 93.8) και αυτό ήταν! Μπήκατε αυτόματα στην κλήρωση, που θα γίνει την Παρασκευή, 15 Απριλίου, στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου (16:00-17:00).

 

TOP GYM - ΦΥΛΛΙΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δ/νση: Μεταμορφώσεως 9, Τρίπολη

Τηλέφωνο: 2710 24 31 30

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η κυρία Κιρκίμη Αγγελική.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.