Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: H Interwetten δίνει μια φανέλα της Βόλφσμπουργκ

Είσαι λάτρης του γερμανικού πρωταθλήματος; Η Ιnterwetten, premium partner της VfL Wolfsburg σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μια υπογεγραμμένη εμφάνιση!

Η διαδικασία για να πάρεις μέρος είναι πολύ απλή:

* Κάνε Like👍 στο post και στη σελίδα της interwetten στο Facebook

* Κάνε follow στο Instagram 👉instagram.com/interwetten.gr

* Σχολίασε✍ στο post του διαγωνισμού στο Facebook, όσες φορές θέλεις, κάνοντας "tag"🏷 έναν φίλο σου την κάθε φορά, που και αυτός παθιάζεται σαν "Λύκος" για το γερμανικό πρωτάθλημα!

(Κάθε επιπλέον comment με tag, προσμετράται ως επιπρόσθετη συμμετοχή)

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με κλήρωση τη Δευτέρα (13/07) το μεσημέρι και αφορά ΜΙΑ υπογεγραμμένη αγωνιστική εμφάνιση.


Υ.Γ.: Μείνετε συντονισμένοι στα social media της interwetten.gr γιατί οι διαγωνισμοί δεν σταματούν!

Παρακαλούνται οι νικητές αφού δουν το όνομά τους στο comment του post να στείλουν μήνυμα!


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Videos

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Διαγωνισμός-Προσφορά* Είσαι λάτρης του γερμανικού πρωταθλήματος; Η interwetten, premium partner της @vfl.wolfsburg σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μια υπογεγραμμένη εμφάνιση! Η διαδικασία για να πάρεις μέρος είναι πολύ απλή: * Κάνε Like👍 στο post και στη σελίδα μας στο Facebook * Κάνε follow στο Instagram 👉instagram.com/interwetten.gr * Σχολίασε✍ στο post του διαγωνισμού στο Facebook, όσες φορές θέλεις, κάνοντας "tag"🏷 έναν φίλο σου την κάθε φορά, που και αυτός παθιάζεται σαν «Λύκος» για το γερμανικό πρωτάθλημα! (Κάθε επιπλέον comment με tag, προσμετράται ως επιπρόσθετη συμμετοχή) Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με κλήρωση τη Δευτέρα (13/07) το μεσημέρι και αφορά ΜΙΑ υπογεγραμμένη αγωνιστική εμφάνιση. Υ.Γ.: Μείνετε συντονισμένοι στα social media της interwetten.gr γιατί οι διαγωνισμοί δεν σταματούν! Παρακαλούνται οι νικητές αφού δουν το όνομά τους στο comment του post να μας στείλουν μήνυμα! #giveaway #interwetten #interwettengr #bettingisoursport #Bundesliga #VfLWolfsburg *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. 21+, ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 2109237777.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interwetten.gr (@interwetten.gr) στις

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.