Διαγωνισμοι

Διπλές προσκλήσεις για τους "SULPHAT KETAMINE" - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την special και ανατρεπτική μοναδική live εμφάνιση των "SULPHAT KETAMINE" στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Η Φωλιά του ΚούΚου" την Τετάρτη 11/05.

 

Οι "SULPHAT KETAMINE" έρχονται κατευθείαν από τη Γαλλία με δυνατό, εναλλακτικό ήχο σε μια...μεταμορφωμένη Φωλιά, την Τετάρτη 11/05! Η Φωλιά του ΚούΚου δε μένει σταθερή σε ένα είδος μουσικής, καθώς η μουσική δεν έχει όρια και ο κόσμος της Τρίπολης δεν αρέσκεται σε ένα μόνο είδος μουσικής. Από τη "Φωλιά" έχει ακουστεί νότες έντεχνες, λαϊκές, pop, rock, metal, jazz, ελληνικές παραδοσιακές, αλλά και εναλλακτικές και ανατρεπτικές! Την Τετάρτη λοιπόν θα ακουστούν ήχοι Progressive Rock and Soul Music από τους "SULPHAT KETAMINE".

 

Ο "Αρκαδία 93.8" εξασφάλισε για εσάς δύο διπλές προσκλήσεις! Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και γίνετε εσείς οι νικητές!

 

 Τρόποι συμμετοχής:

 

 - sms από κινητό: 938 (κενό) ΦΩΛΙΑ (κενό) Ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54330 (χρέωση 0,61 ευρώ με Φ.Π.Α.)

 

 - μήνυμα inbox στο προφίλ μας στο Facebook (Radio Arcadia 93.8): ΦΩΛΙΑ (κενό) Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας

 

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/05 λίγο πριν τις 5 μ.μ. στην εκπομπή Πάνω Στην Ώρα.

 

 Οι νικητές:

- Παναγιώτης Δορρής

- Δημήτρης Γεωργουδιός

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.