Διαγωνισμοι

Διπλές προσκλήσεις για τον Δημήτρη Μπάση -ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την live εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Η Φωλιά του ΚούΚου" την Παρασκευή 27/05.

 

Ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται ακόμα μια φορά στη Φωλιά Του ΚούΚου για μια ξεχωριστή βραδιά και ο "Αρκαδία 93.8" έχει εξασφαλίσει για εσάς 2 διπλές προσκλήσεις!

 

Έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές! 

 

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή με τη συνοδεία τριών μουσικών που θα δημιουργήσει μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα, σε ένα πρόγραμμα με στόχο την ψυχαγωγία, αλλά και το κέφι!

 

Μαζί του:

Παπαζαχαριάκης Γιάννης: κιθάρα/ενορχηστρώσεις

Σινάνης Γιάννης: μπουζούκι

Αθανασιας Τασος: ακκορντεόν

Βακάλογλου Κωστας: ηχοληψία

 

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και γίνετε εσείς οι νικητές!

 

Τρόποι συμμετοχής:

 

- sms από κινητό: 938 (κενό) ΜΠΑΣΗΣ (κενό) Ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54330 (χρέωση 0,61 ευρώ με Φ.Π.Α.)

 - μήνυμα inbox στο προφίλ μας στο Facebook (Radio Arcadia 93.8): ΜΠΑΣΗΣ (κενό) Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας

 

 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/05 λίγο πριν τις 5 μ.μ. στην εκπομπή Πάνω Στην Ώρα.

 

Οι νικητές:

- Κουτρούμπελου Κατερίνα

- Κρεστενίτης Βασίλης

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.