Διαγωνισμοι

Μονές προσκλήσεις για την Ελένη Χατζίδου - Οι νικητές

Κερδίστε 2 μονές προσκλήσεις για την live εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου στη σκηνή του "Sail in Club" στο Παράλιο Άστρος, την Παρασκευή 29/07!

 

 

Η Ελένη Χατζίδου έρχεται στο Παράλιο Άστρος για μια ξεχωριστή βραδιά και ο "Αρκαδία 93.8" έχει εξασφαλίσει για εσάς 2 μονές προσκλήσεις! 

 

Η Eλένη Χατζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και επέστρεψε τελειώνοντας το σχολείο για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Α.Π.Θ - Τμήμα Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας, τις οποίες και ολοκλήρωσε με επιτυχία, μπόρεσε να πραγματοποιήσει το μεγάλο όνειρό της: την ενασχόληση με το τραγούδι!

 

Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον με πολύ μουσική και τραγούδι -ο πατέρας της είναι ρεμπέτης τραγουδιστής- η πορεία της στο χώρο ήταν αναπόφευκτη.

 

Η Ελένη έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2012 με το τραγούδι "Χειρότερα" το οποίο κυκλοφόρησε από τη Spicy σε μουσική και στίχους του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη.

 

Τέλη Ιουνίου του 2016 κυκλοφορεί το πρώτο ολοκληρωμένο album της Ελένης από τη Spicy, το οποίο θα περιέχει όλες τις επιτυχίες της, remixed εκτελέσεις από αγαπημένους DJs και 4 ολοκαίνουρια τραγούδια! Το album αυτό θα περιέχει σε επανεκτέλεση το θρυλικό ντουέτο "Μια ιστορία" με τον σπουδαίο Δημήτρη Κοντολάζο.

 

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και γίνετε εσείς οι νικητές!

 

Τρόποι συμμετοχής:

 

- sms από κινητό: 938 (κενό) ΧΑΤΖΙΔΟΥ (κενό) Ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54330 (χρέωση 0,61 ευρώ με Φ.Π.Α.)

 

- μήνυμα inbox στο προφίλ μας στο Facebook (Radio Arcadia 93.8): ΧΑΤΖΙΔΟΥ (κενό) Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/07 λίγο πριν τις 3 μ.μ. στην εκπομπή "Τύπου Δελτίου".

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

Πέννυ Κοράκη

Ελένη Λάμπρου

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.