Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Εθελοντικη αιμοδοσια στο Βαλτεσινικο

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου "Χορεσίβιος", δημιούργησε Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Μεγαλη κατολισθηση στο Ναυπλιο

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στην πόλη του Ναυπλίου το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018 καθώς μεγάλος όγκος με χώματα και τεράστιες πέτρες έκλεισαν τη διαδρομή.

Διακοπη ρευματος στην Τριπολη

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 25/06/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ.:

Συσκεψη Περιφερειας και φορεων για τη δακοκτονια (photos)

Συνάντηση εργασίας για το σοβαρό ζήτημα της δακοκτονίας πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Δασικής Πολιτικής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αθανάσιου Γκίκα και της Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου.

Νεος Κανονισμος Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων (video, photos)

Την Παρασκευή (22/6) πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα "Νέος Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων και διαδικασίες συμμόρφωσης του Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού", στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.