Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Διαμαρτυρια κατοικων Βαλτεσινικου για τα τελη υδρευσης

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση στο Βαλτεσινίκο, μετά ανοιχτή πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Βαλτεσινίκου, με κεντρικά θέματα την "Ολοκλήρωση διαδικασιών προσφυγής στο ΣτΕ" και τη "Διαμόρφωση ολοκληρωμένης προτάσεως για τα τέλη ύδρευσης". 

Την Παρασκευη τα 1000 € στις αγροτισσες

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου πρόκειται να καταβληθούν τα 1.000 ευρώ στις πολύτεκνες αγρότισσες οι οποίες έχουν δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ.

Υπολογιστε τo δωρο Χριστουγεννων που δικαιουστε

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) μέσα από μια σειρά απαντήσεων σε βασικά ερωτήματα ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για το δώρο Χριστουγέννων.

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ενισχυτικη Διδασκαλια στα Γυμνασια

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 αρχίζει στα Γυμνάσια η Ενισχυτική Διδασκαλία, σε 440 Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (ΣΚΑΕ) σε όλη την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος σε σχέση με πέρσι που λειτούργησαν 421 ΣΚΑΕ.

ΟΑΕΔ: Πληρωμη για το δωρο Χριστουγεννων 2017

Πληρωμή για το δώρο Χριστουγέννων 2017 και το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές το δώρο Χριστουγέννων 2017 όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του.