Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Χαλαει ο καιρος στην Τριπολη απο Δευτερα

Ακόμη ένα βαρομετρικό χαμηλό εφοδιασμένο με αρκετά μεγάλα ποσά υγρασίας, προερχόμενο από την Ιταλία, θα προσεγγίσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας την Πελοπόννησο.

Πωλουνται δυο μοναδες της ΔΕΗ Μεγαλοπολης

Κλείδωσαν τελικά οι προς πώληση λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με την Κομισιόν που διεξήχθησαν το τελευταίο 48ωρο στις Βρυξέλλες.

Κλειστο αυριο τμημα του δρομου Λεωνιδιο - Πλακα

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια κατασκευής του έργου με τίτλο "Δίκτυα συλλογής και μεταφοράς ακαθάρτων Λεωνιδίου" στις 24/11/2017, ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης των ιδιωτικών παροχών σύνδεσης με τον κύριο αγωγό βαρύτητας δικτύου που υφίσταται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Λεωνιδίου Πλάκας.

Καλεσμα κτηνοτροφων απο το Δημο Τριπολης

Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, του Δήμου Τρίπολης, ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για τα έτη 2016 & 2017.

Μετρα για τα ατομα με αναπηρια στις πληγεισες περιοχες

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την οποία εκφράζει την αγανάκτησή της εξέδωσε η ΕΣΑμεΑ, για την παντελή έλλειψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις πρόσφατες θεομηνίες, που έχουν υποστεί οι πληγείσες οικογένειες που έχουν μέλη άτομα με αναπηρία ή χρόνια πάθηση. 

Αρκαδια: Γρηγορο ιντερνετ και σε απομακρυσμενες περιοχες

Ο Όμιλος ΟΤΕ ολοκλήρωσε εντός χρονοδιαγράμματος την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών μήκους 12.000 χιλιομέτρων σε 2.260 απομακρυσμένες περιοχές της βόρειας και της νότιας Ελλάδας, στο πλαίσιο του έργου Rural Broadband.

Πτωση βραχων στα Λαγκαδια: Επιστολη κατοικου στον Γιαννακουρα

Eπιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Γιαννακούρα Ευάγγελο έστειλε κάτοικος της Γορτυνίας για την εξέταση του δρόμου μετά την πτώση τεράστιων βράχων στην Ε.Ο Τρίπολη Πύργου λίγο πριν τα Λαγκάδια.