Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Η συντονιστικη Μεγαλοπολης στα διοδια του Μαναρη Αρκαδιας

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 η Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης στις 14:00 θα ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς στο Σταθμό διοδίων στο Μάναρη με ανακοίνωση της για τις επιπτώσεις από την πώληση των Μονάδων και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Εξοικονομω κατ' Οικον: Μεχρι την Κυριακη ανοικτη η πλατφορμα

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ", ώστε οι ενδιαφερόμενοι σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας να ολοκληρώσουν και υποβάλλουν οριστικά τις αιτήσεις τους.

Συλλαλητηριο εναντια στην πωληση των μοναδων ΔΕΗ

Την Παρασκευή 20 Απρίλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εισάγει στη βουλή για ψήφιση το νομοσχέδιο για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα, υλοποιώντας έτσι άλλο ένα σημαντικό κεφάλαιο στον στρατηγικό στόχο της Ε.Ε, στα πλαίσια της πολιτικής της απελευθέρωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Όχι αμοιβες στην ΑΕΠΙ με παλιο αμοιβολογιο

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του να μην προβούν σε καταβολή των αμοιβών για τις τρέχουσες χρήσεις βάσει του παλιού αμοιβολογίου, μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα έκδοσης του νέου αμοιβολογίου από την ΑΕΠΙ με την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία.

Ποτε θα χτυπησει το τελευταιο κουδουνι σε γυμνασια και λυκεια

Στις 31 Μαΐου θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για μάθημα στα γυμνάσια και στις 25 Μαΐου για τα λύκεια, σηματοδοτώντας την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση.

Ψηφισμα Ευρωπαϊκου Κοινοβουλιου για τους δυο Έλληνες στρατιωτικους

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα καλέσει την Τουρκία να ολοκληρώσει σύντομα τη διαδικασία και να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα, και να τους επιστρέψουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το σχέδιο ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.