Επικαιροτητα

Επίσκεψη Κεγκέρογλου στην Τρίπολη - Η εκδήλωση...

Από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 θα βρίσκεται στην Τρίπολη ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ( ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ) Βασίλειος Κεγκέρογλου.

 

Ο Βουλευτής Ηρακλείου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας στην Τρίπολη. Στην ομιλία του ο Βασίλειος Κεγκέρογλου αναμένεται να αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα αλλά και στη στάση που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ το επόμενο κρίσιμο διάστημα.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Τουριστικό Περίπτερο της πλατείας Άρεως και θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα. Νωρίτερα ( στις 7 μ.μ. ) ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΕ. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ( πεζόδρομος Δεληγιάννη αρ. 5 ) και εκεί θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Αρκαδίας.

 

Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν στην εκδήλωση και να συμμετάσχουν στο διάλογο που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την ομιλία του Βασίλειου Κεγκέρογλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.