Επικαιροτητα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ: "Πίνουμε λασπόνερα..." (VIDEO)

Σύμφωνα με καταγγελία του κ. Κωνσταντίνου Γκανά, κατοίκου Βλαχοκερασιάς, το σύστημα υδροδότησης της περιοχής είναι εντελώς ακατάλληλο και θα πρέπει ν' αντικατασταθεί.

Ο κ. Γκανάς  δήλωσε στον Radio Arcadia 93.8 πως: "ενώ το νερό απ' τις γεωτρήσεις είναι καθαρό κατ' αρχήν, ερχόμενο σε επαφή με τις υποδομές του συστήματος υδροδότησης, μετατρέπεται σε....λάσπη! Το γεγονός αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων, οι οποίοι αναγκάζονται να μην πίνουν ποτέ νερό απ' τις βρύσες".

Η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί ως δραματική, ειδικά όταν διαπιστώσει κανείς την χείριστη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις ελέγχου του δικτύου. 

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, σίγουρα ανήκουν σε ταινία... καταστροφής και όχι στην καθημερινότητα χωρών που θέλουν ν' ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά το σωτήριον έτος 2016!

Σε ερώτησή μας, σχετικά με το αν ο πρόεδρος του χωριού, κ. Αθανάσιος Μελέτης, που εξελέγη με την παράταξη του κ. Σμυρνιώτη, έχει θέσει το ζήτημα αυτό στην αρμόδια επιτροπή του δήμου Τρίπολης, προκειμένου να αναζητηθεί μια λύση, ο κ. Γκανάς μας είπε χαρακτηριστικά: "Ο πρόεδρος δεν μιλάει καθόλου, θέλει απλά να παίρνει το μισθό του και να μην κάνει τίποτε!"

Εμείς, απ' την πλευρά μας, αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να μην λαμβάνεται καμία μέριμνα για ένα στοιχείο τόσο σημαντικό, όπως η υδροδότηση μιας ολόκληρης περιοχής, πολύ περισσότερο μάλιστα αυτή την περίοδο της οικονομικής ύφεσης που θα έπρεπε να εξασφαλίζονται με κάθε κόστος οι πρωταρχικές ανάγκες επιβίωσης του πληθυσμού.

Τέλος, αν δεν μας απατά η μνήμη μας, η παράταξη του νυν δημάρχου, κέρδισε τις εκλογές, υποσχόμενη -μεταξύ άλλων- αναβάθμιση των υποδομών της περιφέρειας, υποστηρίζοντας πως "Αρκετά έχουν γίνει στην Τρίπολη, πρέπει να φροντίσουμε και τα χωριά"....

Ελπίζουμε να κινητοποιηθεί η δημοτική αρχή και οι δημόσιες υπηρεσίες, πριν θρηνήσουμε θύματα...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.