Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: "Αγρότες σύρονται στα δικαστήρια..."

Η Επιτροπή των Μπλόκων Πελοποννήσου εκφράζει την αλληλεγγύη των αγωνιζόμενων αγροτοκτηνοτρόφων της Πελοποννήσου στους συναδέλφους αγρότες στην Μπέρμπερη Αρκαδίας, που σύρονται στα δικαστήρια και διώκονται μετά από μήνυση της Περιφέρειας Πελοποννήσου γιατί έκαναν το αυτονόητο.

 

Υπερασπίστηκαν το δικαίωμά τους να μείνουν στον τόπο τους, να καλλιεργούν τα χωράφια τους, να ζουν σε ανθρώπινο περιβάλλον. Δικαιώματα που κινδυνεύουν από την εγκατάσταση και λειτουργία εργοστασίου, στον πυθμένα του Μαντινειακού οροπεδίου δίπλα στις καταβόθρες, που θα επεξεργάζεται 36.000 τόνους απόβλητα χοιροτροφείων, σφαγείων, τυροκομείων κλπ επικίνδυνων αποβλήτων.

 

Στο βωμό του κέρδους των καπιταλιστών θυσιάζεται το βιός και η ζωή εκατοντάδων αγροτών της περιοχής, το περιβάλλον όλου του Μαντινειακού οροπεδίου και της Τρίπολης, ο υδροφόρος ορίζοντας μεγάλου μέρους της Πελοποννήσου.

 

Καλούμε τους αγρότες της περιοχής να συντονίσουμε τον αγώνα μας συνολικά ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων. Να γραφτούν μαζικά στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αρκαδίας που αυτή την περίοδο με μαζικές συγκεντρώσεις στα χωριά συγκροτείται.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973737362, 6979990406 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.