Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Περιπέτεια για 45χρονο και τα δύο παιδιά του

Επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό και τη διάσωση ενός άνδρα και των δύο ανήλικων παιδιών του στην περιοχή Kαμπέα.



Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς την περιοχή της Βυτίνας αποπροσανατολίστηκε, αιτία και των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην Βόρεια Αρκαδία.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να οδηγήσει το Ι.Χ. σε αγροτικό δρόμο-χωματόδρομο- που οδηγεί προς την περιοχή της Ελάτης στο δασικό σύμπλεγμα του Μαινάλου και να χάσει τον δρόμο του.

Αμεσα, στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απο την Τρίπολη και τη Βυτίνα και ξεκίνησε η επιχείρηση με εντοπισμού και διάσωσης η οποία ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα και στέφθηκε από επιτυχία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.