Επικαιροτητα

Ευ. Σαρρή: Στόχος μου να είναι ψηλά η ελληνική σημαία (VIDΕO)

Ο δήμος Νότιας Κυνουρίας βράβευσε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια σε επίπεδο νεανίδων στο τάε κβο ντο Ευγενία Σαρρή.



Υπερήφανα που είναι συντοπίτες μιας καταξιωμένης σε παγκόσμιο επίπεδο αθλήτριας δήλωσαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας το βράδυ της Παρασκευής στην ειδική εκδήλωση για τη βράβευση της Ευγενίας Σαρρή, παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο τάε κβο ντο.

Η νεαρή αθλήτρια από το Λεωνίδιο επισκέφθηκε το δημαρχειακό μέγαρο συνοδευόμενη από την οικογένειά της για την οποία έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ολιγόλεπτη ομιλία της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Άρη Βελισσαρόπουλο και την οικογένειά μου γιατί χωρίς αυτόν τον συνδυασμό δεν θα είχα καταφέρει τίποτα» τόνισε χαρακτηριστικά η σεμνή Ευγενία η οποία όπως έκανε γνωστό από τη νέα χρονιά αλλάζει κατηγορία, ανεβαίνει σε αυτή των γυναικών, αλλά ο στόχος της παραμένει ο ίδιος.

«Στόχος μου είναι πάντα να βρίσκεται ψηλά η ελληνική σημαία», τόνισε ευχαριστώντας, παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο για την τιμή που της έκανε.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κολινιώτης καλωσόρισε την Ευγενία Σαρρή αναφέροντας μεταξύ άλλων: Η δική μας η πρωταθλήτρια, η Ευγενία Σαρρή, το κορίτσι από το Λεωνίδιο και τα Τσιτάλια είναι ένα εμπνευσμένο κορίτσι, με σημαντικές δεξιότητες στο άθλημα του Τάε κβο ντό, σεβασμό, πίστη και έχει βάλει υψηλούς στόχους. Κάποιους από αυτούς τους έχει ήδη πετύχει αλλά το μέλλον είναι μπροστά της και οι επιτυχίες, είμαστε σίγουροι πως θα πολλαπλασιαστούν».


ΠΗΓΗ: leonidion.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.