Επικαιροτητα

Αλλάζει εικόνα η οδός Φιλελλήνων (VIDEO)

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής με τον Διευθυντή τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΤ, Κωνσταντίνο Μανδρώνη έκαναν δηλώσεις για την αποκατάσταση της οδού Φιλελλήνων.

 


Τον λόγο αρχικά πήρε ο Δήμαρχος, ο οποίος δήλωσε για τα έργα: "Σε δύο μέρες ολοκληρώνεται το έργο στην οδό Φιλελλήνων. Επικρατούσε μια άσχημη κατάσταση χωρίς φωτισμό, πράσινο, παγκάκια και φυσικά το αποχετευτικό σύστημα ήταν πολύ παλιό και γέμιζαν τα υπόγεια με ελλέιματα". Συνέχισε λέγοντας: "Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Δ.Ε.Υ.Α.Τ. γιατί καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το έργο με αυτεπιστασία, στο ένα τέταρτο της τιμής του, που άλλες εποχές θα έφτανε τις 100.000 ευρώ".

 

 

Ο Δημήτρης Παυλής διευκρίνισε για τις εργασίες στον πεζόδρομο: "Κάποιες παρεμβάσεις στα παγκάκια και στον φωτισμό θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Στις δύο εισόδους θα μπούνε μπάρες και δεν θα επιτρέπεται το παρκάρισμα οχημάτων, μόνο τα αχήματα των καταστημάτων θα επιτρέπονται να περάσουν με ανάλογη άδεια".

 

 

Στην συνέχεια τον λόγο τον πήρε ο Διευθυντής τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΤ, Κωνσταντίνος Μανδρώνης ο οποίος με την σειρά του δήλωσε: "Το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αντιμετωπίζαμε προβλήματα με εισροές στα υπόγεια από τις αποχετεύσεις. Στη συνέχεια κάναμε αποκατάσταση του πεζόδρομου, όπου και εκέι υπήρχαν προβλήματα".


Τέλος ο Κωνσταντίνος Μανδρώνης δήλωσε: "την Δευτέρα θα παραδώσουμε την οδό Φιλελλήνων που θα είναι πολύ διαφορετική και θα την χαίρονται οι πολίτες".

 

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.