Επικαιροτητα

Παρέμβαση Τατούλη για σχολή Αργυροχρυσοχοϊας Στεμνίτσας

Εύη Τατούλη προς Νίκο Φίλη: "Μεριμνήστε προσωπικά για την στελέχωση της σχολής Αργυροχρυσοχοϊας Στεμνίτσας"

 

 

Επιστολή παρέμβαση στον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη απέστειλε η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη με θέμα την απεμπλοκή στελέχωσης της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας που υπολειτουργεί. 

 

"Είναι το πιο φημισμένο ΙΕΚ στην Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς για την τέχνη της Αργυροχρυσοχοϊας" αναφέρει στην επιστολή της η κα Εύη Τατούλη υπογραμμίζοντας ότι "σε αυτό φοιτούν εκτός από Έλληνες και πολλοί ξένοι σπουδαστές, με αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο ο αριθμός τους να  αυξάνει σημαντικά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο να παραμένει ζωντανή η οικονομία και η κοινωνία της ορεινής και ιστορικής αυτής περιοχής".

 

"Αυτή τη στιγμή το ΙΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας από την έλλειψη εξειδικευμένου  εκπαιδευτικού προσωπικού, με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα τα μαθήματα" συνεχίζει στην επιστολή της προς τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη η Εύη Τατούλη με την οποία του ζητά "να μεριμνήσει προσωπικά προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες στελέχωσης του ΙΕΚ με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.