Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Καταστροφές καλλιεργειών από αγριόχοιρους (VIDEO)

Προβλήματα φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί σε καλλιέργειες στην Αρκαδία από την παρουσία αγριόχοιρων.

 

Οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες αρκετών συμπολιτών μας αποτέλεσε το βασικό θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/11) στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του έχουν δημιουργηθεί από τον υπερπληθυσμό του αγριόχοιρου, ενώ αναζητήθηκαν λύσεις.

 

Μια από τις προτάσεις που κατατέθηκαν, ήταν η επέκταση της κυνηγετικής περιόδου για επιπλέον 10 ημέρες, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των αγριόχοιρων, κάτι όμως που τελικά απορρίφθηκε.

 

Η αντιπεριφεριάχρης  Ντίνα Νικολάκου τόνισε, πως θα σταλεί έγγραφο στο αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να αποζημιωθούν οι αγρότες, που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειες τους.

 

Αναλυτικά τα όσα συζητήθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.