Επικαιροτητα

ΛΑΚΩΝΙΑ: Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, οκτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.


Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) 18χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι δύο 18χρονοι , είχαν διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών:


•    Την 7.9.2015 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά.
•    Την 11/14.9.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και ποσότητα λαδιού.
•    Την 4.10.2015 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα.
•    Την 6.10.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο.
•    Την 8/9.10.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν κόσμημα.
•    Την 12.10.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα, κόσμημα, είδος ένδυσης και ηλεκτρονικές συσκευές.
•    Την 18.10.2015 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και κόσμημα.
•    Την 22.10.2015 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά.


Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -22.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.