Επικαιροτητα

Μεταφέρεται το δικαστήριο Τρίπολης;

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου....

 

Μετά από πρόταση της παράταξης Μαντινειακή Συμπολιτεία για τη διάσωση των όσων βρίσκονται στα υπόγεια του δικαστικού μεγάρου Τρίπολης και  για τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν και από την πλευρά του Δήμου, ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής αποκάλυψε τις σκέψεις που υπάρχουν στον Δήμο για μετατροπή του χώρου σε μουσειο.

 

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

 

"Σκεφτόμαστε να μεταφέρουμε το δικαστήριο σε άλλο χώρο μέσα στην πόλη μας μαζί με άλλες υπηρεσίες του κράτους – ένας εξ αυτών θα είναι και για δικαστικό μέγαρο και για διοικητικό και για εφετείο – προκειμένου να μπορέσει να απελευθερωθεί ο υπάρχων χώρος για να τον αξιοποιήσουμε".

 

"Στη πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας στην πόλη μας τον ενημέρωσα για αυτό το θέμα και έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον. Μου έδωσε εξουσιοδότηση και είπε πως όπου χρειαστούμε την βοήθεια του θα είναι εκεί. Αναφέρομαι σε μια λυση συνολική και όχι μόνο στα υπόγεια".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.