Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Έρευνα Εισαγγελέα για τα αδέσποτα...

Το θέμα των αδέσποτων απασχόλησε για ακόμα μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ όπως γνωστοποιήθηκε, ανοίγει κι φάκελος από τον Εισαγγελέα...

 

Αρχικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταματόπουλος μετά και από τα όσα έλαβαν χώρα μεταξύ του φιλοζωικού συλλόγου και του ιδιοκτήτη του καταφυγίου στο Περθώρι ανέφερε: "Αυτή τη στιγμή στο Περθώρι υπάρχουν 23 ζώα εκ των οποίων τα πέντε έχουν νεογέννητα κουτάβια", ενώ πρόσθεσε: "Έκανα έλεγχο με την αρμόδια υπηρεσία στον χώρο, ενώ πήραμε βεβαίωση και από την κτηνιατρική, ότι τα ζώα ταΐζονται κανονικά".

 

Στην συνέχεια ο αντιδήμαρχος ανέφερε, πως αν δεν αδειοδοτηθεί ο χώρος στο Περθώρι, θα πρέπει να απομακρύνουν τα αδέσποτα από εκεί, ενώ τόνισε παράλληλα, πως ο Εισαγγελέας είναι κάθετος στο ζήτημα, του να καταλήγουν και πάλι τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον και ζητά να εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος (σύμφωνα με τον οποίο τα ζώα πρέπει να απελευθερώνονται στο φυσικό τους περιβάλλον εντός δέκα ημερών).

 

Επιπλέον αποκάλυψε, πως ο Εισαγελέας θα ανοίξει φάκελο, για να ερευνηθεί, το γιατί από το ‘98 που δίνονταν χρήματα για την δημιουργία καταφυγίων οι Δημοτικές Αρχές της Τρίπολης, δεν είχαν αξιοποιήσει κανένα πρόγραμμα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.