Επικαιροτητα

Άλλοι φοβούνται μια στιγμή..και άλλοι μια ζωή!

Η Εκκλησία τιμά σήμερα τη μνήμη του προστάτη των παιδιών, Αγίου Στυλιανού - Εμείς; Τι κάνουμε εμείς;

 

Σήμερα λοιπόν είναι μια καλή αφορμή (για όσους δεν την έχουν βρει ακόμα στα μάτια των παιδιών) για να τιμήσουμε και όλοι εμείς ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ αυτά τα παιδιά, που στην πιο ευαίσθητη ηλικία μένουν απροστάτευτα απέναντι σε μια ασθένεια όπως αυτή του καρκίνου.

 

Πως μπορούμε να προστατέψουμε όμως εμείς τα παιδιά; Δίνοντας πέντε λεπτά από τον χρόνο μας! Ακριβώς! Μόνο πέντε λεπτά που θα ανακουφίσουν και θα θωρακίσουν ένα παιδί σε μια πραγματικά άνιση μάχη.

 

Και για τους "ανθρώπους" που υποστηρίζουν, πως ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να δώσουν αίμα... μια διαπίστωση αρκεί!

 

Τα παιδιά που παλεύουν καθημερινά για την ζωή τους ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ πολύ περισσότερο… ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ αληθινά… ο φόβος για αυτά τα παιδιά δεν είναι απλά μια ιδέα στο μυαλό τους.. αλλά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

 

Πάμε λοιπόν όλοι να δώσουμε το βροντερό "παρών" στην εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, 26,27 και 28 Νοεμβρίου αντίστοιχα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα...

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.