Επικαιροτητα

Σοκ: Μωρό έχασε τη ζωή του σε καυγά των γονιών του

Ένας οικογενειακός καυγάς στη Σητεία, οδήγησε στο θάνατο ένα αγοράκι 5,5 μηνών. Το βρέφος χτυπήθηκε από το κινητό που εκσφενδόνισε ο πατέρας του.

 

Ένας οικογενειακός καυγάς , στη Σητεία, οδήγησε στο θάνατο ένα αγοράκι 5,5 μηνών. Το βρέφος μεταφέρθηκε ,αρχικά βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο της Σητείας στις 11 μμ το βράδυ της Τετάρτης και στη συνέχεια  διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ. Εισήχθη στη 1.00 τα ξημερώματα, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η καρδούλα του δεν άντεξε! Λίγο μετά τις 5.00 υπέστη ανακοπή και κατέληξε στις 6.35 το πρωί.

 

Το αγγελούδι, αναφέρουν οι πληροφορίες  έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύμα στην σπονδυλική στήλη.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά στο σπίτι. Ο πατέρας φέρεται να πέταξε κινητό τηλέφωνο προς τη μητέρα το οποίο τελικά χτύπησε το βρέφος. Ο 52χρονος πατέρας κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

Πηγή: Cretalive 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.