Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Η επιχειρηματικότητα είναι παντού

Η ιδιαίτερη και με μεγάλο ενδιαφέρον συνάντηση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας,  μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, για την επιχειρηματικότητα και την παρουσίαση καλών πρακτικών, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες.

 

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο επιχειρηματία σε θέματα οικολογικής συνείδησης και όχι μόνο, κ. Παύλο Ευμορφίδη, Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη ελληνικής - πολυεθνικής εταιρίας χαρακτηρισμένης ως success story.

 

Ο κ. Ευμορφίδης, μαζί με μία ομάδα ποδηλατών από την Ολλανδία, κατέφτασε στο Επιμελητήριο με ξύλινο ποδήλατο από την Αθήνα που είχαν ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, με σκοπό να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια στην κρίση. 

 

Την ποδηλατική διαδρομή διοργάνωσε η εταιρεία Coco-mat, της οποίας είναι δημιουργός και ιδρυτής της, μεταφέροντας το μήνυμα πως η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος προς την επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών μας στόχων.

 

Ο κ. Βασίλης Αθανασιάδης, μέλος της Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για το έκδηλο ενδιαφέρον τους τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα είναι πάντα στη διάθεση του επαγγελματία.

 

Ο κ. Ευμορφίδης άνοιξε την συζήτηση και με τον δικό του μοναδικό ευρηματικό τρόπο μίλησε για τις προσπάθειες και το ανοιχτό μυαλό που πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας ώστε να εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε ευκαιρία του δίνεται.

 

Με παραδείγματα από την επιχειρηματική του εμπειρία  ο κ. Ευμορφίδης κατάφερε να επηρεάσει αρκετούς από τους συμμετέχοντες, να τους προβληματίσει για τον τρόπο που πρέπει να βλέπουν το επιχειρείν. Η αποτελεσματική υλοποίηση των πόρων, οι νέες ιδέες και λύσεις, η επικοινωνία με τους πελάτες και οι συνεχείς βελτιωτικές αλλαγές είναι καινοτομία, είναι επιχειρηματικότητα. Αυτό ήταν και το συμπέρασμα της συζήτησης. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.