Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Προετοιμασίες ενόψει χειμώνα (VIDEO)

Τα πιθανά προβλήματα ενόψει χειμώνα τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στο συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 


Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής τονίζοντας πώς: "Η συνεργασία που είχαμε πέρυσι με τις αρμόδιες υπηρεσίες ήταν πάρα πολύ καλή. Υπάρχει οικονομικό θέμα με αποτέλεσμα πολλές φορές, να μην καταφέρνουμε αυτό που θέλουμε, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα".



Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Τυροβολάς ανέφερε για το θέμα: "Ο Δήμος έχει διαθέσει όλα τα μηχανήματα προκειμένου να καθαρίσουν τα ρέματα σε χωριά αλλά και στην Τρίπολη. Για τις χιονοπτώσεις έχουν εγκριθεί τέσσερις εργολαβίες για το χειμώνα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, που θα δημιουργήσουν οι κακές καιρικές συνθήκες".

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.