Επικαιροτητα

ΣΠΑΡΤΗ: 1 πρόσωπο, 17 διαρρήξεις!

Οι άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην πόλη είδαν τον 25χρονο αλλοδαπό να βγαίνει από ένα μαγαζί που ήταν κλειστό και τον ακινητοποίησαν.

 

 

Και δεν βρήκε κάτι να κλέψει στο κατάστημα που διέρρηξε στη Σπάρτη ένας νεαρός Αλβανός και στα χέρια των αστυνομικών έπεσε, με αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν συνολικά 17 διαρρήξεις και απόπειρες που είχε διαπράξει μέσα σε ένα μήνα!

 

Οι άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην πόλη είδαν τον 25χρονο αλλοδαπό να βγαίνει από ένα μαγαζί που ήταν κλειστό και τον ακινητοποίησαν. Πάνω του δεν βρήκαν κλοπιμαία, ωστόσο δεν υπήρχε αμφιβολία ότι είχε παραβιάσει το κατάστημα και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα για προανάκριση.

 

Η έρευνα αποκάλυψε ότι, από τις 17 Οκτωβρίου ως τη σύλληψή του, είχε διαπράξει άλλες 13 διαρρήξεις και τρείς απόπειρες σε καταστήματα, από τα οποία είχε αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας 4.100 ευρώ. Ο νεαρός διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.