Επικαιροτητα

ΤΖΙΟΥΜΗΣ: "Άφαντοι ορκωτοί λογιστές, χωρίς σύμβαση"

Για το θέμα της ΚΕΔΗΤ και τον έλεγχο που γίνεται από τους ορκωτούς λογιστές μίλησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης Τρίπολη – Αύριο Κώστας Τζιούμης.

 

 

Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής ανέφερε πως ούτε αυτή ούτε την προηγούμενη εβδομάδα βρήκε ορκωτούς λογιστές στην ΚΕΔΗΤ κατά την επίσκεψη του.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Ελεγκτές δεν ήταν ούτε σήμερα ούτε την προηγούμενη εβδομάδα. Κάναμε ότι μας είπατε , πήγαμε στην ΚΕΔΗΤ για να βρούμε τους ορκωτούς, αλλά δεν βρήκαμε κανέναν".

 

"Μάθαμε όμως άλλα πράγματα για την ΚΕΔΗΤ που όπως όλα δείχνουν την οδηγούν σε διάλυση…"

 

"Έχουμε απλήρωτους υπαλλήλους για πάνω από 4 μήνες, ενώ μάθαμε ότι υπάρχουν και χρέη – για παράδειγμα προς το ΙΚΑ- που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ".

 

"Τόσο καιρό ασχοληθήκαμε με το σκάνδαλο και η υπηρεσία οδηγείται σε κλείσιμο. Η ευθύνη βαραίνει εσάς κ.Δήμαρχε". 

 

"Βαρέθηκα να ακούμε συνέχεια τα ίδια. Μας λέτε πως υπάρχει εταιρεία ορκωτών λογιστών που κάνει έλεγχο. Αυτή η εταιρεία δεν έχει καν σύμβαση με την ΚΕΔΗΤ. Ελπίζω να με διαψεύσετε. Πως γίνεται λοιπόν να μπαίνουν στην ΚΕΔΗΤ και  να κάνουν έλεγχο; Στον αέρα γίνεται αυτός ο έλεγχος;"

 

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής ανέφερε:

 

Όλα λειτουργούν κανονικά στην ΚΕΔΗΤ. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποιο πρόβλημα".

 

"Νομίζετε πως η ΚΕΔΗΤ είχε εκατομμύρια στην άκρη και πλήρωνε τους υπαλλήλους από αυτά; Όλες οι εκταμιεύσεις της ΕΕΤΑΑ έχουν πάει στους υπαλλήλους, για να πληρωθούν. Ότι παίρναμε, το δίναμε". 

 

"Δεν είναι πάντα εδώ με την φυσική τους παρουσία οι ορκωτοί λογιστές. Έλαβα επιστολή ότι είναι οι μειοδότες από τον Δήμο αλλά την σύμβαση για τον έλεγχο έπρεπε να την υπογράψει το συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ. Από την στιγμή που δεν συνεδριάζει το συμβούλιο, δεν μπορούσαν να υπογράψουν και την σύμβαση".

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.