Επικαιροτητα

Το μήνυμα του Γιώργου Παπαηλιού

Δείτε το μήνυμα του βουλευτή Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παπαηλιού.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του βουλευτή για το αποτέλεσμα των εκλογών:

 

Φίλες, φίλοι, συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,


Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός αποτίμησε θετικά το επτάμηνο της διακυβέρνησης της «πρώτη φορά» κυβέρνησης της αριστεράς και αποδέχτηκε το σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για το αύριο.


Στο νομό Αρκαδίας, ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε το εκλογικό ποσοστό του και περιόρισε κατά το ήμισυ τη διαφορά από τη ΝΔ.  


Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για μένα που καλούμαι να εκπροσωπήσω τους Αρκάδες πολίτες, μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, στην ελληνική βουλή.


Να εκπροσωπήσω την Αρκαδία, μία περιοχή με μακρά ιστορία, εθνικοαπελευθερωτικούς και δημοκρατικούς αγώνες, πολιτισμό, λαϊκή παράδοση και επιπλέον με ανθρώπους ξεχωριστούς, που δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν τόσο στον τόπο μας, την Αρκαδία όσο και απανταχού της γης.        


Να εκπροσωπήσω την Αρκαδία, μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς, που έχει σημαντική διαδρομή, αγώνες και σήμερα εκφράζει τις ελπίδες του ελληνικού λαού για ένα διαφορετικό μέλλον.


Ο προεκλογικός αγώνας και το συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι η κατάληξη μιάς μεμονωμένης πολιτικής μάχης. Είναι αφετηρία, προκειμένου να αλλάξουμε τα πράγματα προς προοδευτική κατεύθυνση.


Θα συνεργαστούμε με όλους, τις πολιτικές δυνάμεις, την περιφέρεια Πελοποννήσου, την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, τους κοινωνικούς φορείς, τους πολίτες της Αρκαδίας, ώστε να φέρουμε εις πέρας το εγχείρημα ανάταξης των πραγμάτων στο νομό μας, που εκ των πραγμάτων είναι συλλογικό.


Θέλουμε να έχουμε στο πλάϊ μας ενεργούς τους Αρκάδες πολίτες. Μόνον έτσι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.
 


Ευχαριστώ όλες και όλους που στήριξαν την προσπάθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ να διαδραματίσει και πάλι κεντρικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου και του νομού μας.



Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.