Επικαιροτητα

Η Τρίπολη γιορτάζει τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Οι εθελοντικοί φορείς της Τρίπολης γιορτάζουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού με μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

 

 

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Ανέλιξη", που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, συμμετέχει με την ομάδα εθελοντών του στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.

 

Στην εκδήλωση αυτή, σε συνεργασία  με εθελοντικούς φορείς της πόλης μας, συμμετέχουμε με τη βιωματική δράση "Εθελοντές στην πόλη μας",  που θα παρουσιαστεί  στις 13:30 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.


Σας περιμένουμε όλους εκεί για να δώσουμε μαζί, ένα ηχηρό μήνυμα συνεργασίας, δικτύωσης, δημιουργικής συνύπαρξης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γραφείου της Υποψηφιότητας Τρίπολη-Αρκαδία 2021 για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

 

Δείτε περισσότερα στην σελίδα του Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Ανέλιξη" πατώντας ΕΔΩ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.