Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Στολισμός από το... Κατηχητικό!

Τον κύριο διάκοσμο της πόλης μας εδώ και χρόνια τις ημέρες των Χριστουγέννων  αποτελούν τα δεκάδες φυσικά έλατα που στέκουν σε σειρά, στις βασικές αρτηρίες των πεζόδρομων στο κέντρο της Τριπόλεως.

 

 

Ένα από αυτά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα παραχωρήθηκε από το Δήμο Τρίπολης και στο Κατηχητικό Σχολείο  του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως.

 

Έτσι οι μικροί  μαθητές  του Κατηχητικού μας Σχολείου με την συνοδεία των Κατηχητών και των Γονέων την Κυριακή 6 του μηνός στις 12:30 το μεσημέρι πήραν ένα μεγάλο σάκο με χριστουγεννιάτικα στολίδια που οι ίδιοι έφτιαξαν και ξεκίνησαν για την οδό Κέννεντυ.

 

Με πολύ χαρά κρέμασαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στα κλαδιά του  δέντρου και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Επίσης   τα  μικρά μας παιδάκια στο προηγούμενο μάθημα είχαν πλάσει κουλουράκια νηστίσιμα τα οποία μοιράστηκαν τόσο στους συμμετέχοντες της κατηχητικής συντροφιάς όσο και  στους περαστικούς.  Επίσης  προσφέρθηκαν και πολλά άλλα γλυκίσματα  κάνοντας  τη χαρά κυρίως  των μικρών παιδιών  μεγαλύτερη.

 

Η κατηχητική ομάδα ευχαριστεί θερμά τα μικρά της κατηχητόπαιδα και τους γονείς αυτών που βοήθησαν στο στολισμό του δέντρου, αλλά και το δήμο Τρίπολης για την παραχώρηση αυτού.

 

Εκ του Κατηχητικού Σχολείου του Αγίου Βασιλείου 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.