Επικαιροτητα

Τα σπάσανε πάλι... στις κούνιες! (PHOTOS)

Πάλι τα σπάσανε κάποιοι στην παιδική χαρά απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και σίγουρα ο χαρακτηρισμός "ανεγκέφαλοι" είναι πολύ λίγος για τους δράστες!

 

Το θέαμα είναι λυπηρό και συμβαίνει για πολλοστή φορά ο βανδαλισμός στα καλαθάκια απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης. Δυστυχώς, καταστροφές στη συγκεκριμένη παιδική χαρά έχουν ξανασημειωθεί...

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Σωτήρη Παπαδημητρίου, ενημερωθήκαμε ότι: "Τα ξημερώματα της Κυριακής 12/03 σημειώθηκαν οι καταστροφές αυτές, για τις οποίες ενημερωθήκαμε και άμεσα μετέβησαν στο σημείο τα αρμόδια συνεργεία (καθαριότητας και ηλεκτρισμού) ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση και να προβούν στην επισκευή των ζημιών το ταχύτερο δυνατό, με στόχο την προστασία των παιδιών, που παίζουν στην παιδική χαρά."   

 

Ποιοι είναι άραγε αυτοί, που ανά διαστήματα καταστρέφουν τα καλάθια απορριμμάτων σε παιδικές χαρές και πεζόδρομους;...

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.