Επικαιροτητα

Οι καθυστερήσεις και τα νέα έργα στην Αρκαδία (VIDEO)

Για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση και τις πληρωμές των έργων, καθώς και τα νέα έργα που έχουν δρομολογηθεί, μίλησε σε συνέντευξη του ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας.

 

 

Αρχικά αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις τονίζοντας πως τον τελευταίο καιρό λόγω της οικονομικής κρίσης και των capital controls είχαμε καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων. "Το καλοκαίρι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και τώρα τρέχουμε να προλάβουμε τους παγετούς Περίπου πενήντα έργα δεν ξεκίνησαν στην ώρα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκαν, δήλωσε χαρακτηριστικά", ενώ πρόσθεσε: "Σε καμία περίπτωση δεν σταματάμε βέβαια να εντάσσουμε και νέα έργα. Ο Περιφερειάρχης πάντα βρίσκει τρόπους για να εξασφαλίσει πόρους. Πρόσφατα εντάξαμε έργα 3 εκατομμυρίων ευρώ από εκπτώσεις προηγούμενων έργων".

 

Μερικά από τα έργα που δρομολογούνται:

 

- Ομάδα έργων ηλεκτροφωτισμού στη Γορτυνία  - 150.000 ευρώ

- Δημιουργία κόμβου για να κοπούν οι επικίνδυνες στροφές προς Βαλτεσινίκο

- Ανακατασκευή στο γεφύρι στα Λαγκάδια – Δημιουργία δύο λωρίδων και πεζοδρομίων – 700.000 ευρώ.

 

Επιπλέον ο αντιπεριφερειάρχης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με το εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές, δήλωσε: Προχωράμε κανονικά πλέον στις πληρωμές, αλλά ο καιρός δεν μας επιτρέπει να τρέξουμε πολλά έργα.

 

Κλείνοντας σχετικά με τον εάν έχει κάποια ενημέρωση για τα έργα στο δρόμο Τρίπολης- Άστρους, ανέφερε: "Τα έργα στο πρώτο κομμάτι προχωρούν κανονικά. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση".

 

Ακολουθεί βίντεο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.