Επικαιροτητα

Γ. Παπαηλίου: Άκουσα ότι τα σκουπίδια θα πάνε στο Άστρος (video)

Ο κ. Παπαηλίου, Προϊστάμενος Συγκοινωνιακών Έργων και Δομών Περιβάλλοντος, παραχώρησε συνέντευξη την Παρασκευή 17/3 και μίλησε για τα σκουπίδια.

 Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Παπαηλίου έχει ασχοληθεί επισταμένως  με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς χρημάτισε προϊστάμενος σε αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου επί σειρά ετών, ενώ τώρα το τμήμα στο οποίο προϊσταται είναι μέρος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης 

 

Αρχικά αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από δύο μέρες, ο βουλευτής Αρκαδία κ. Βλάσης, ο οποίος "χτύπησε" την Περιφέρεια για το θέμα των απορριμάτων.

 

Είπε μεταξύ άλλων ότι οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Βλάσης έχουν ξανά ακουστεί και δεν υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση, τον κάλεσε δε να ενημερώνεται πιο σωστά μελλοντικά...

 

"Άκουσα ότι τα σκουπίδια θα πάνε στο Άστρος", δήλωσε επίσης ο κ. Παπαηλίου, προκαλώντας αίσθηση.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.