Επικαιροτητα

Μεσσήνη: Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή το κοριτσάκι είχε πυροβοληθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο πατέρας ήταν πεσμένος δίπλα του.

 

Μεταξύ δύο συναισθημάτων βρίσκεται η μικρή κοινωνία της Μεσσήνης. Από τη μια ο πόνος και από την άλλη ο θυμός. Πόνος για τον άδικο χαμό της μικρής Βαλεντίνης και από την άλλη ο θυμός για τον 59χρονο που αφαίρεσε δύο ζωές.

 

Συγγενής από την οικογένεια του θείου της άτυχης 10χρονης αποκαλύπτει: «Το κορίτσι ήταν η ζωή του, η ψυχή του, τα μάτια του, το φως του, τα πάντα του».

 

Ο αδερφός της μητέρας της 10χρονης που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια χτυπημένη από καρκίνο είχε την ανιψιά του σαν κόρη του. Ο ίδιος δεν έχει οικογένεια και όλη του η ζωή ήταν η μικρούλα Βαλεντίνη.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών στο protothema.gr οι θείοι της 10χρονης, δηλαδή τα αδέρφια της μητέρας που έφυγε από την ζωή, διεκδικούσαν την επιμέλεια της άτυχης Βαλεντίνης από τον 59χρονο πατέρα της.

 

«Ναι, είχε προσπαθήσει ο θείος της να πάρει το παιδί. Ο μπαμπάς δεν ήταν και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτός ο τρελός αφαίρεσε τη ζωή ενός 10χρονου κοριτσιού», καταλήγει με κόμπο στην φωνή η συγγενής που δεν μπορεί να πιστέψει την ασύλληπτη τραγωδία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν την άτυχη κορούλα του από κοντά του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

 

Ο ένας θείος της μικρής είναι επαγγελματίας οδηγός και ταξιδεύει αρκετά συχνά στο εξωτερικό. Μάλιστα σε κάθε του ταξίδι φρόντιζε να φέρνει ένα δώρο στην πολυαγαπημένη του ανιψιά. Ο άλλος θείος της 10χρονης είναι αρκετά γνωστός στην περιοχή και ασχολείται με τα κοινά.

 

Η 10χρονη είχε μεγάλη αδυναμία στους δύο θείους της. Την έπαιρναν αρκετά συχνά και περνούσαν μαζί κάποια Σαββατοκύριακα. Ήταν ό,τι τους είχε απομείνει από την αδερφή τους, τη Χρύσα. Κάποιοι γείτονες υποστηρίζουν πως αυτή τη σχέση που είχε η άτυχη 10χρονη με τους θείους της, τη ζήλευε πολύ ο πατέρας.

 

Η κηδεία του πατέρα θα γίνει σήμερα το απόγευμα στη Μεσσήνη ενώ η 10χρονη Βαλεντίνη θα ταφεί άλλη μέρα.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.