Επικαιροτητα

Στον Άγιο Βλάση τα σκουπίδια έως 15 Ιουλίου

Υπό προϋποθέσεις τα σκουπίδια της Τρίπολης στον Άγιο Βλάση έως τις 15 Ιουλίου.

 Ο Δήμος Τρίπολης πήρε προθεσμία, με δικαστική απόφαση, να συνεχίσει να εναποθέτει τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση μέχρι και τις 15 Ιουλίου, υπό προϋποθέσεις.

 

Μάλιστα, ήδη ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης δημοτικής παράταξης "Τρίπολη: Αλλάζουμε τα δεδομένα", κάλεσε τη δημοτική αρχή να φροντίσει από τώρα να βρει τρόπο και μέθοδο διαχείρισης των απορριμμάτων, για το χρονικό διάστημα μετά την 15η Ιουλίου.

 

Οπωσδήποτε, ένα ζήτημα που απασχολεί όλους τους εμπλεκόμενους είναι και οι προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες επετράπη στο Δήμο να συνεχίσει την απόθεση των σκουπιδιών σε μια ημι-δασική περιοχή...Άλλωστε, είναι "κοινό" μυστικό πως ήδη η εν λόγω απόθεση γίνεται μέσα στο δάσος του Μαινάλου, με τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, κατά τη θερινή περίοδο, να προβάλλει όχι ως απειλητικό ενδεχόμενο αλλά ως θλιβερή βεβαιότητα...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.