Επικαιροτητα

Με ενιαία στάση στον ΦΟΔΣΑ οι δήμαρχοι Πελοποννήσου (video)

Κοινή συνάντηση στο Άστρος. Τι θα ζητήσουν στη συνεδρίαση της Τετάρτης!



Συνάντηση Δημάρχων της Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Αστρος με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το astrosnews.gr, το μεσημέρι στο Δημαρχείο της πόλης ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας Π. Μαντάς υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή, Αργους κ. Καμπόσο, Σπάρτης κ. Βαλιώτη, ενώ υπήρχε ανοιχτή επικοινωνία και με τον Δήμαρχο Κορίνθου κ. Πνευματικό.

Σκοπός της συνάντησης η ενιαία στάστη που θα κρατήσουν οι Δήμοι στην αυριανή συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ που είναι το όργανο των Δήμων και έχει και την ευθύνη για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Οι Δήμαρχοι λοιπόν θα ζητήσουν να αναλάβει ο φορέας πρωτοβουλίες κυρίως για την ενδιάμεση (προσωρινή) διαχείριση, με τους Δήμους να διαχειρίζονται αποκεντρωμένα τα σκουπίδια τους, με σκοπό να κλείσουν όλες οι παράνομες χωματερές.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο πρώην Δήμαρχος και μέλος του ΦΟΔΣΑ κ. Σκαντζός, καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γκαύρος.

Στη συνέχεια οι Δήμαρχοι επισκέφθηκαν το χώρο του ΚΔΑΥ στον Τάνο.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.