Επικαιροτητα

100.000 αντίτυπα σε πάνε... ΑΡΚΑΔΙΑ!

Η ορεινή Αρκαδία είναι, εδώ και αρκετά χρόνια, μια περιοχή που προσελκύει πολλούς Έλληνες και ξένους τουρίστες, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα. 

 

Αυτή την περιοχή λοιπόν επέλεξαν οι δημοσιογράφοι του ΕΘΝΟΥΣ για το επόμενο αφιέρωμα τους.

 

Αυτό το Σάββατο λοιπόν μαζί με την εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" θα κυκλοφορήσει και ένας πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για την Αρκαδία.

 

Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει τυπωθεί σε 100.000 αντίτυπα και πέρα από την διανομή του μέσω της εφημερίδας αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και αυτόνομα στα πρακτορεία Τύπου και τα περίπτερα. 

 

Το arcadia938.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το εξώφυλλο του ταξιδιωτικού οδηγού της Αρκαδίας, η οποία έχει καταφέρει με το χιονοδρομικό κέντρο, το καλό φαγητό, τη μοναδική ατμόσφαιρα  καθώς και την απαράμιλλη ομορφιά των τοπίων της, να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο must χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.