Επικαιροτητα

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α. 

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, στην Καλαμάτα  Μεσσηνίας.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (24.3.2017) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 24, 18 ετών, αντίστοιχα και δύο (2) ανήλικοι.

 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. 

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι όλοι οι ανωτέρω, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών. 

 

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι, τα μέλη της συμμορίας, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, την 22/23.3.2017 και πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, είχαν διαπράξει συνολικά: 

 δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε γραφείο και Βρεφονηπιακό σταθμό, 

 μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής, σε περίπτερο και 

 μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. 

 

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.

 

Κατασχέθηκαν, κινητό τηλέφωνο, κράνος δικυκλιστή και είδος ρουχισμού, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και ένας (1) κινητήρας μοτοσικλέτας, η προέλευση και το νόμιμο της κατοχής, του οποίου ερευνάται. 

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.