Επικαιροτητα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου στην Τρίπολη!(photos & video)

Σήμερα Σάββατο στις 12 μ.μ, 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου!

 

Εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Μερικοί εκ των οποίων ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κ. Γ. Μπαλάφας Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής, ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης κ.α. 

 

Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει την πλάτεια Πετρινού αλλά και ολόκληρο τον δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως όπου και πραγματοποιήθηκε η παρέλαση.

 

Πραγματοποιήθηκε παρέλαση Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Συλλόγων, Σχολείων Α’θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ελλήνων Οδηγών και Ελλήνων Προσκόπων με τις σημαίες και τα λάβαρά τους και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. 

 

Μετά το τέλος της παρέλασης, στην πλατεία Άρεως, μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων της Τρίπολης, χόρεψαν ελληνικούς χορούς.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.