Επικαιροτητα

"Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Τατούλης"

Τις υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου της ΝΔ, ανάμεσα τους και αυτή του Πέτρου Τατούλη, σχολίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Αρχικά ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στον νυν πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μειμαράκη προχώρησε σε μια πρόβλεψη – όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος – λέγοντας, πως αν είναι υποψήφιος θα εκλεγεί, εκτός αν αποφάσιζε να επιστρέψει ο Kωστας Καραμανλής. "Εκεί δεν θα χρειαζόταν καν η διαδικασία της εκλογής. Αν ήθελε να επιστρέψει ο Καραμανλής, θα το έκανε δια περιπάτου. Κανείς δεν λέει ότι είναι άγιος, όμως εξακολουθεί να είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο στο εσωτερικό της ΝΔ. Σε αυτή τη φάση όμως, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Από τους υπόλοιπους λοιπόν ο ισχυρότερος είναι ο Ευάγγελος Μειμαράκης" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Πελλοποννήσου Πέτρου Τατούλη. 

 

Αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος αφού τόνισε, πως είναι μεν αξιόλογο πρόσωπο και επιτυχημένος Περιφερειάρχης, αναρωτήθηκε: "Έχετε δει ποτέ την κεντροδεξιά να έχει εξωκοινοβουλευτικό αρχηγό; Εγώ δεν το έχω, δει ποτέ αυτό", ενώ πρόσθεσε: "Είναι ένα πρόσωπο, που μέχρι το 2019 δεν μπορεί να εκλεγεί, γιατί από τη στιγμή που είναι Περιφερειάρχης, υπάρχει κώλυμα από το νόμο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπακογιάννη. Οπότε δεν παίζουν αυτά τα ονόματα, ούτε του Μπακογιάννη ούτε του Τατούλη". 

 

Ακούστε παρακάτω τα όσα ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.