Επικαιροτητα

Παρουσία Παυλή η εκδήλωση για τα κόκκινα δάνεια (video)

Σκοπός η ενημέρωση για τον νέο νόμο που αφορά τη διαμεσολάβηση.



Για ένα από τα πλέον "καυτά" ζητήματα, αυτό της διαχείρισης των κόκκινων επιχειρησιακών δανείων, το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργάνωσε εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας.

Με τον λόγο να παίρνει ο καθ' ύλην αρμόδιος, Ειδικός Γραμματέας Φώτης Κουρμούσης, αλλά και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), παρουσιάστηκε σε αρκετά μέλη αρκαδικών επιχειρήσεων ο νέος νόμος που αφορά την προστασία και διαμεσολάβηση για την ελάφρυνση και ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αφορούν ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια τραπεζών υποχρεώσεις προς τρίτους.

Στην Αθήνα υπάρχει ήδη Γραφείο Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κουρμούση μέχρι το Καλοκαίρι θα έχει ανοίξει και στην Τρίπολη υποκατάστημα.  



Στην εκδήλωση το "παρών" έδωσε και ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.