Επικαιροτητα

Τρίπολη: Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές

Συνολικά συνελήφθησαν 5 ανήλικοι για κλοπές αλλά και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

 

Τα δελτία τύπου της αστυνομίας αναφέρουν:

 

Συνελήφθησαν, χθες (28.3.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (27.3.2017), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν εργαλεία, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 32, 33 και 39 ετών, αντίστοιχα, μητέρες των ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

 

Συνελήφθησαν, χθες (28.3.2017) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί αφαίρεσαν πορτοφόλι ημεδαπής, που περιείχε χρήματα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τρεις (3) ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων, ένας (1) 40χρονος και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 35 και 43 ετών, αντίστοιχα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται και ένας (1) ακόμη 40χρονος ημεδαπός. 

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε εργοτάξιο, που είχε γίνει την 13.6.2016, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 26 και 36 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.