Επικαιροτητα

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης για τις χθεσινές εκλογές στο ΠΑ.ΠΕΛ.

"Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φοβίες μας για το μέλλον του φοιτητικού μας συλλόγου, αφενός από την αντικαταστατική γενική συνέλευση που από την αρχή καταγείλλαμε λόγω της μη έγκαιρης ενημέρωσης, της μηδενικής συμμετοχής των φοιτητών και της έλλειψης των επίσημων πρακτικών (μέσα από τα οποία αποδεικνύεται το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φοιτητικού συλλόγου) και αφετέρου ύστερα από την σημερινή παρωδία που ακολούθησε, την οποία οι μόνοι συμμετέχοντες ΟΜΑΔΑ-ΑΡ.ΕΝ προσπαθούν να βαφτίσουν φοιτητικές εκλογές. "

 

Την απάντηση σε όλες αυτές τις πρόχειρες και υπόγειες πρακτικές, έδωσαν οι ίδιοι οι φοιτητές μέσω της αποχής τους. Ενώ στις περσινές φοιτητικές εκλογές σύμφωνα και με τα επίσημα αποτελέσματα ψήφισαν 228 φοιτητές του τμήματος οικονομικών επιστημών, φέτος συμμετείχαν μόνο 103 φοιτητές εκ των οποίων 6 ήταν λευκά και 2 άκυρα. 

 

Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι μόνο μέσα από έγκυρες και διαφανείς διαδικασίες και φυσικά με την συμμετοχή όλων των φοιτητών μπορεί ο φοιτητικός σύλλογος να αποκτήσει και πάλι την ζωντάνια που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

 

Καλούμε όλη την φοιτητική και ακαδημαϊκή κοινότητα να μην αναγνωρίσει τα αποτελέσματα αυτά, ώστε μέσα από μία μαζική σε συμμετοχή φοιτητών γενική συνέλευση, η οποία θα οριστεί στο άμεσο επόμενο διάστημα, να αποφασίσουμε για το μέλλον του συλλόγου μας βάζοντας ένα τέλος στην απαξίωση και τον μηδενισμό.

 

Με εκτίμηση,

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.