Επικαιροτητα

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, ρε φίλε! (photos)

Ας μην κάνουμε πάλι λόγο για την απούσα παιδεία. Ας κάνουμε λόγο για το... ανύπαρκτο φιλότιμο!

 

Δε σταματούν να προκαλούν απογοήτευση οι οδηγοί, που κυκλοφορούν στους δρόμους της Τρίπολης, ακόμα κι όταν θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους... Όπως ξεκάθαρα βλέπετε στις φωτογραφίες, που ελήφθησαν από χώρο στάθμευσης αλυσίδας supermarket στην Τρίπολη, και όπως σίγουρα έχετε γίνει οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες ανάλογων "σταθμεύσεων" στην πόλη μας, είναι προφανής η έλλειψη του διάσημου κατά τα άλλα ελληνικού φιλότιμου!

 

Η δικαιολογία "βιάζομαι και δεν υπάρχει ελεύθερη θέση να παρκάρω" σήμερα δεν ευσταθεί, καθώς τη συγκεκριμένη ώρα (δυστυχώς και πολλές άλλες μέρες και αντίστοιχες ώρες) ήταν άπλετος ο ελεύθερος χώρος στάθμευσης...

 

Αυτή είναι η λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά ρε φίλε! Να είσαι ηθικά δίκαιος, ακόμα κι όταν μπορείς να ξεφύγεις από το μάτι του συμπολίτη σου ή του αστυνομικού!

Δε χρειάζεσαι δερβέναγα, για να είσαι Άνθρωπος!

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.