Επικαιροτητα

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Νηπιαγωγείο Λεωνιδίου

To Νηπιαγωγείο Λεωνιδίου ενόψει της Πασχαλινής περιόδου θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

 

Προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τα είδη τα οποία αναφέρονται στην παρακάτω ενδεικτική λίστα θα μπορούν καθημερινά  έως 5/04/2017 να τα παραδώσουν στο νηπιαγωγείο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Ενδεικτική λίστα προϊόντων:

Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα No 1 και 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμούς.

Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.

Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π.

Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης κ.λ.π.

Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη, λαδόκολλα.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 05/04/2017.

 

ΠΗΓΗ: leonidion.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.