Επικαιροτητα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Μειώσεις στα διόδια - Οι νέες τιμές!

Μειώσεις στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου, Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Λεύκτρο - Σπάρτη, έρχονται με την είσοδο του νέου έτους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση παραχώρησης του έργου.

 

 

Έτσι από τα μεσάνυχτα της πρωτοχρονιάς οι νέες τιμές στους μετωπικούς σταθμούς διοδίων διαμορφώνονται ως εξής:

 

Για οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα, στα διόδια Νεστάνης θα είναι σε 2,35 ευρώ και στα διόδια Καλαμάτας σε 1,35 ευρώ.

 

Οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ., θα πληρώνουν στο σταθμό Σπαθοβουνίου 6,25 ευρώ, στο σταθμό Νεστάνης 5,90 και στο Σταθμό Καλαμάτας 3,45 ευρώ.

 

Επίσης, οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν στο σταθμό Σπαθοβουνίου 8,75 ευρώ, στο σταθμό Νεστάνης 8,30 ευρώ, στην Γέφυρα Μάναρη 6,70 ευρώ και στο σταθμό Καλαμάτας 4,85 ευρώ.

 

Τέλος, νέες τιμές διοδίων έχουμε και στους σταθμούς Παραδεισίων και Αρφαρών, για την κατηγορία οχημάτων με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. που διαμορφώνονται σε 1,75 ευρώ και 1,85 ευρώ αντίστοιχα.

 

Πηγή: korinthostv.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.