Επικαιροτητα

Υπεγράφη η δημοπράτηση του ΧΑΔΑ Αφυσσού

Τη δημοπράτηση αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Αφυσσού υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου 

 

Τη δημοπράτηση της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ στη θέση Αφυσσού (Προβατομάνδρα) του Δήμου Σπάρτης υπέγραψε τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

 

Το έργο έχει προϋπολογισμό 3 εκατομμύρια ευρώ και η επιτυχής υλοποίησή του «θα αποτελέσει σταθμό για την περιβαλλοντική αναβάθμιση και την προστασία της δημόσιας υγείας στη Σπάρτη και τη Λακωνία, αφού θα αποκατασταθεί μια τεράστια περιβαλλοντική πληγή της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

Σημείωσε επίσης ότι πρόκειται για την αίσια έκβαση μιας ιδιαίτερα δύσκολης διαδικασίας την οποία ανέλαβε η Περιφέρεια, ώστε να βρει τους απαιτούμενους πόρους, να ωριμάσει τις σχετικές μελέτες και να εξασφαλίσει την ομαλή εκτέλεση του έργου στο σύνολό του

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.