Επικαιροτητα

Μισή ντουζίνα συλλήψεις για κροτίδες και όπλα!

Μεταξύ των συλληφθέντων ένας ανήλικος και μία 88χρονη!

Συνελήφθησαν, χθες (17.4.2017) το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας και σήμερα (18.4.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, έξι (6) ημεδαποί, τέσσερις (4) άνδρες, ηλικίας 58,47, 23 ετών και ανήλικος, καθώς και δύο (2) γυναίκες, ηλικίας 50 και 88 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα βεγγαλικά και τα όπλα, ενώ ο 47χρονος κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, χθες (17.4.2017) το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, εντόπισαν τον 23χρονο, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -26- κροτίδες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, στη Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου διαμένει με τους 58χρονο, 50χρονη και 88χρονη, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) κυνηγητικά όπλα, τα οποία κατείχαν παράνομα.

Όπως προέκυψε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, ο 23χρονος προμηθεύτηκε τις κροτίδες από τον ανήλικο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα (18.4.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, και συνελήφθη.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε σήμερα (18.4.2017) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, στην οικία του ανήλικου, όπου διαμένει με τον 47χρονο πατέρα του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• -239- κροτίδες.
• -4- καπνογόνα. 
• -6- πυροτεχνήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.