Επικαιροτητα

Τσιγγάνες έστειλαν νοσοκομείο 87χρονο

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με κάταγμα ώμου κατέληξε ένας 87χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης έπεσε θύμα θρασύτατης ληστείας.

 

Ήταν γύρω στις 6.20 προχθές το απόγευμα στην οδό Θερμοπυλών (πρώτη παράλληλος της Λυκούργου νότια), όταν δύο τσιγγάνες 25 και 33 ετών πλησίασαν τον ηλικιωμένο και αφού τον έσπρωξαν και αυτός έπεσε κάτω, άρπαξαν το πορτοφόλι του, που περιείχε 300 ευρώ. Μετά από κινητοποίηση και έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας οι τσιγγάνες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη Δυτική Παραλία. 

 

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.