Επικαιροτητα

Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων στο Music Center! (photos-video)

Το κατάστημα δίσκων Music Center ( Γεωργίου Α΄3, Τρίπολη), πιστό στο ραντεβού του συμμετέχει και φέτος στο Record Store Day, 2017 (Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων), για έκτη συνεχόμενη χρονιά!

 

Το arcadia938.gr, βρέθηκε στην γιορτή που πραγματοποίησε το Music Center, το Σάββατο 22/4, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων, η οποία πραγματοποιείται για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Ο ιδιοκτήτης Σταύρος Κωτσιόπουλος, δήλωσε ότι είναι μια εκδήλωση την οποία αγκαλιάζει ο κόσμος και συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο όλο και περισσότερο.

Μπορεί να υπάρχει κρίση στα καταστήματα δισκοπωλείων, παρόλα αυτά υπάρχει δημιουργικότητα και φαίνεται ότι αυτό είναι το μυστικό για να προσεγγίσεις κόσμο και να φέρεις χαρά μέσα από τη μουσική, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

 

Σύντομα θα ανοίξει εργοστάσιο κοπής βινυλίου, όπως δήλωσε ο κ. Κωτσιόπουλος και στην Ελλάδα και έτσι με αυτό τον τρόπο θα μειωθούν και οι τιμές τους.

 

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν 5 dj’s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

 

Το arcadia938.gr συμμετείχε στη γιορτή ως χορηγός επικοινωνίας!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.