Επικαιροτητα

Στην Καλαμάτα Οικονόμου - Φωτήλας

Για τη Ν.Δ. η υγεία έχει την υψηλότερη προτεραιότητα, είναι στην πρώτη γραμμή της ιεράρχησης. 

 

Αυτό σημείωσαν σε συνέντευξη Τύπου, το Σάββατο 22/4, στην Καλαμάτα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, ο Τομεάρχης Υγείας του κόμματος - βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής Τομεάρχης - βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας.

 

Οι δύο βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι επικεφαλής στον τομέα της υγείας, πραγματοποιούν επίσκεψη στο νομό, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της Ν.Δ. "Μήνας Υγείας". 

 

Ο κ. Οικονόμου επέκρινε την κυβέρνηση ότι σκανδαλολογεί στον τομέα της υγείας, αντί να αναζητά συναινέσεις και πως προωθεί για την πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας ένα ξεπερασμένο μοντέλο σοβιετικού τύπου.

 

Ο κ. Φωτήλας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διορίζει στην υγεία μόνο κομματικά στελέχη και πως στήνει εξεταστικές επιτροπές για το θεαθήναι. 

 

Στις 6 το απόγευμα, οι δύο βουλευτές θα μιλήσουν στη

 

Νομαρχιακή Σύσκεψη Υγείας της Ν.Δ. στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου.

 

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.